.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Τηλ Επικοινωνίας: 6932734890 και 6979446301

 

Να σταματήσει η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα

στις λαϊκές οικογένειες της Ελευσίνας

Να καταργηθεί το χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΔΕΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 10:30 π.μ.
  Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ, με τη σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να προσχωρήσει σε μαζικό κόψιμο ρεύματος σε δεκάδες λαϊκές οικογένειες της Ελευσίνας, ακόμα και για οφειλές μικροποσών.

 Σε πολλές περιπτώσεις, κάτοικοι που είχαν πληρώσει το ρεύμα και είχαν αρνηθεί – απόλυτα δικαιολογημένα – να πληρώσουν το χαράτσι (τέλος ακινήτων ή ή ΕΕΤΗΔΕ ) βρέθηκαν αντιμέτωποι με το κόψιμο του ρεύματος από τα συνεργεία των εργολάβων της ΔΕΗ.

Σκόπιμα και εντελώς αυθαίρετα, η ΔΕΗ και η κυβέρνηση είχαν μεταφέρει χρήματα, που είχαν πληρώσει οι λαϊκές οικογένειες για το ρεύμα, στο χαράτσι, έτσι ώστε να φαίνεται ότι οι λαϊκές οικογένειες χρωστούν το ρεύμα. Για να «παρακάμψουν» ακόμα και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας ότι δεν είναι νόμιμη η διακοπή ηλεκτροδότησης για μη πληρωμή του χαρατσιού.

Προειδοποιούμε ότι η συγκυβέρνηση και η Ευρωπαϊκής Ένωση ετοιμάζουν νέα φοροεπιδρομή για να κλέψουν ότι έχει απομείνει από το λαϊκό εισόδημα. Ενώ την ίδια στιγμή ο πακτωλός των επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών προς το μεγάλο κεφάλαιο πολλαπλασιάζεται.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και της ΔΕΗ.

Να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τις λαϊκές επιτροπές και με περισσότερο πείσμα, οργάνωση και αλληλεγγύη, να δυναμώσουν την οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ, είτε στα ταμεία της ΔΕΗ, είτε στις εφορίες.

Να οργανωθεί η ταξική αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειές τους, στους μικρομαγαζάτορες, σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους. Κανένας να μην μείνει μόνος του στα νύχια της εφορίας, της ΔΕΗ, των τραπεζών. Κανένας χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ «Η ΜΑΣΙΝΑ» ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ● ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου