.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΡΑΣΗ των ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

     laikiepitropielefsinas.blogspot.com


Τηλ Επικοινωνίας: 6932734890 και 6979446301


ΔΡΑΣΗ των ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ


για τα οξυμμένα προβλήματα των λαϊκών οικογενειών



ΕΛΕΥΣΙΝΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ:


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ελευσίνα πραγματοποίησαν οι Λαϊκές Επιτροπές Ελευσίνας και Μαγούλας με αίτημα την κατάργηση του χαρατσιού. Κατέθεσαν 160 πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι. Σε προηγούμενη κινητοποίηση, πέτυχαν την επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια απεργού Χαλυβουργού.
ΚΟΡΩΠΙ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ


Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Λαυρεωτικής πέτυχαν την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι άνεργης μητέρας και των δύο - ανέργων - παιδιών της, με παρέμβαση που πραγματοποίησαν στη διεύθυνση του υποκαταστήματος της ΔΕΗ.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Λ. Αμφιθέας (Π. Φάληρο), από όπου εκδίδονται οι εντολές διακοπής του ρεύματος, πραγματοποίησαν η Επιτροπή Αγώνα Π. Φαλήρου και η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας. Στη συνέχεια, οι δύο Επιτροπές μαζί με την Επιτροπή Ανέργων Ν. Σμύρνης προχώρησαν σε κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα, διαμαρτυρόμενοι για τη δραματική μείωση του επιδόματος ανεργίας και διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους.
ΠΑΤΗΣΙΑ – ΚΥΨΕΛΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ


Σε σύσκεψη,  που πραγματοποίησε η Επιτροπή Ανέργων της Λαϊκής Επιτροπής Πατησίων – Κυψέλης, μεταφέρθηκε η εμπειρία των αγώνων του προηγούμενου διαστήματος και εκφράστηκε η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση. Προγραμματίστηκαν εξορμήσεις και κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα στη ΔΕΗ, στον ΟΑΕΔ, στο ΙΚΑ και σε χώρους δουλειάς
                                  ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι συνταξιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με την Λαϊκή Επιτροπή κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, από 9 π.μ. μέχρι 11 π.μ. στο Ισόγειο του Δημαρχείου Ελευσίνας και καθημερινά στα τηλέφωνα: 6932734890 και 6979446301.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου