.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι

Δεν πάει άλλο! Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό! Για να σωθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο
Το νέο χαράτσι, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, έρχεται να προστεθεί στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στα προηγούμενα φοροχαράτσια, στις αυξήσεις του ΦΠΑ, σε όλα τα μέτρα που οδηγούν τις οικογένειες μας στη χρεοκοπία.
Για να μην πτωχεύσει η χώρα μας λέει η νέα κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ χιλιάδες λαϊκές οικογένειες έχουν ήδη πτωχεύσει!
 
Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας

Ø          Δεν δεχόμαστε άλλες μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις !
Ø          Δε θέλουμε και δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους!
Ø          Δε θα επιτρέψουμε να κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας!
Ø          Απαιτούμε άμεσα μέτρα ανακούφισης για τους ανέργους, χαμηλόμισθους και  συνταξιούχους !

Η οργανωμένη, συλλογική και αποφασιστική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι πράξη επιβίωσης για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν.
Είναι χρέος και πράξη αλληλεγγύης από όσες οικογένειες αντέχουν ακόμα. Η ανυπακοή στην φοροληστεία, η  παρεμπόδιση της εφαρμογής των μέτρων συμβάλει στην ενίσχυση του αγώνα ενάντια στη κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες.

Δεν πρέπει να μείνει κανείς με σταυρωμένα τα χέρια.
Να βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπινες αλυσίδες σε κάθε προσπάθεια να κόψουν το ρεύμα, το νερό, να  κατασχέσουν το σπίτι του γείτονα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ
 στο Πρώην Δημαρχείο Μαγούλας, στις 6:00 μ.μ
για  τη δημιουργία Λαϊκής Επιτροπής στη Μαγούλα






ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ «Η ΜΑΣΙΝΑ» ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ LIDL   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου