.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Για δεύτερη μέρα απέτρεψαν τη διακοπή ηλεκτροδότησης

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΕΝΟΙΚΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Για δεύτερη μέρα απέτρεψαν τη διακοπή ηλεκτροδότησης
«Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους» διαμηνύουν δυνάμεις του ΠΑΜΕ και εργαζόμενοι, σε όσους επιχειρούν να κόψουν το ρεύμα στα σπίτια των εργατικών λαϊκών οικογενειών
Περιφρούρηση σε πολυκατοικία της Καλαμάτας για να μην κοπεί το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μέλη του ΠΑΜΕ μαζί με ένοικους πολυκατοικιών απέτρεψαν δυναμικά τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε άλλα 10 σπίτια στην Καλαμάτα που δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα που αποστέλλεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Υπολογίζεται ότι συνολικά στη Μεσσηνία μέχρι τώρα είναι προς διακοπή ηλεκτροδότησης 374 κατοικίες και καταστήματα. Προς τούτο κυβέρνηση και διοίκηση της επιχείρησης βγάζουν στο δρόμο συνεργεία για να κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν πληρώσει. Μόνο που βρίσκουν μπροστά τους τα μπλόκα εργαζομένων, ενοίκων, δυνάμεων του ΠΑΜΕ που εμποδίζουν την διακοπή.
Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας: «οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των σωματείων που συσπειρωνόμαστε σε αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή αγώνα και θα προσπαθήσουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, να μπλοκάρουμε τις διακοπές ρεύματος. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους». Ταυτόχρονα, καλούνται όσοι δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς αλλά και αυτοί που το έκαναν, να είναι σε επιφυλακή, να βάλουν λουκέτο στα ρολόγια της ΔΕΗ και να μην ανοίγουν την πόρτα στα συνεργεία.
Παράλληλα, το ΠΑΜΕ εξήγγειλε κινητοποίηση για σήμερα Παρασκευή, 13 Γενάρη, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στις 8 π.μ., και την προσεχή Δευτέρα, 16 Γενάρη, στα διοικητικά γραφεία του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων στην Καλαμάτα.
Στη Λέσβο
Σε ανακοίνωσή του, το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση την Τρίτη 17 Γενάρη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΔΕΗ στο Πάρκινγκ. Τονίζει χαρακτηριστικά: «Για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους αγρότες, τη νεολαία, τη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας, τους ανέργους, δεν υπάρχει άλλη λύση, από την ανυπακοή στις εντολές του μαύρου μετώπου. Σταματάμε να υπακούμε στις επιταγές τους και πρώτα σηκώνουμε το ανάστημα και επιστρέφουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ. Δεν έχουμε να πληρώσουμε, δεν θέλουμε να πληρώσουμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακόψει το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια (...) Εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, νέοι και νέες, μετανάστες, συνταξιούχοι, άνεργοι, συνδικάτα, σύλλογοι, επαγγελματικές ενώσεις, ενώσεις χρόνια πασχόντων, επιστημονικές ενώσεις κ.λπ.
Ολοι την ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ στις 10.30 το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ, για να παραδώσουμε τις αποδείξεις πληρωμής της ΔΕΗ, μαζί με τις δηλώσεις ότι αυτό που πληρώνουμε είναι μόνο το ρεύμα και σε καμιά περίπτωση το χαράτσι».
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Περιστέρι πραγματοποιούν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου, τα σωματεία και οι φορείς της περιοχής, για να παραδώσουν οργανωμένα και συλλογικά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έχουν πληρωθεί χωρίς το χαράτσι για τα ακίνητα.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου